tekst printen

Vrij netwerken

Verbindingen leggen en kansen zien

Heb je schroom iets te vragen voor jezelf? Krijg je de kriebels bij het woord netwerken? Vraagt de situatie van je dat je wat gerichter gaat netwerken, b.v. omdat dat bij je functie hoort? je bedrijf in opbouw is? of omdat je op zoek bent naar werk En zie je daar nogal tegenop?

Dan is het misschien interessant voor je de competenties te ontwikkelen die je van dienst kunnen zijn bij het netwerken. Netwerken doen we allemaal van nature. Het is goed om je allereerst bewust van je natuurlijke stijl te worden. Weet je al welke competenties je in huis hebt en welke er ontbreken om doelgericht te kunnen netwerken? En verder: in hoeverre heb je duidelijk wat je wilt bereiken? Heb je zicht op wie en wat je zou kunnen helpen je doelen te bereiken? Welke hobbels en bobbels en beren zie je op de weg in het bereiken van je doelen? Hoe zorgvuldig ga je om met anderen en hun vragen? Hoe zit het met je balans van geven en ontvangen? Hoe ga je gericht met informatie om? Wat kunnen netwerkorganisaties voor je betekenen? Deze vragen staan centraal in deze training.

Effectief netwerken doe je niet in je eentje, maak het voor jezelf en anderen aantrekkelijk en plezierig om doelen te bereiken. Ook als je je eigen doelen nog niet scherp voor ogen hebt is deze training geschikt voor jou.

Doelgroep

De training: "netwerken met een doel" is bedoeld voor mensen die hun competenties t.a.v. netwerken willen ontwikkelen bijvoorbeeld:

  1. Omdat je een baan zoekt;
  2. Omdat de functie waarin je zit dit van je vraagt;
  3. Omdat je een eigen bedrijf wilt opbouwen/uitbouwen;
  4. Omdat je in een belangengroep zit die aan de weg wilt timmeren;
  5. Omdat je kansen wilt leren zien en gebruiken die je verder helpen in je leven;

Het resultaat

Na het volgen van de training heb je je doelen duidelijk en een plan om middels gericht netwerken deze doelen te bereiken; je hebt zicht op je competenties en de te ontwikkelen competenties en je hebt geoefend met nieuwe vaardigheden. Kortweg je hebt zin om gericht te gaan netwerken!

Praktische informatie

De training: De training Netwerken wordt gehouden voor maximaal 10 personen en minimaal 6 personen.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Mail voor je vragen of het programma naar info@dekkerconsult.nl

De trainingen kunnen uiteraard ook op maat gemaakt worden voor uw organisatie.

 

Dekker Consult
begeleiding van mens, team en organisatie
Lievensweg 48
6562 XN Groesbeek

t: 06 40 733 848
e: info@dekkerconsult.nl

Workshops en cursussen:

Klik hier voor extra informatie over alle workshops.